Έφυγε ο Διονύσης Ντούλος

Ήταν 63 ετών

Έφυγε σήμερα μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο ο Εκτροφέας Διονύσης Ντούλος ενώ νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

 Η νεκρώσιμη ακολουθία  θα γίνει αύριο στις 14:00 στον Αλιαρτο, στον Ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους.

Καλό ταξίδι κ. Διονύση... 😥


Ο Διονύσης Ντούλος γεννήθηκε  το 1957 από κυνηγετική-κυνοφιλική οικογένεια.
Η αγάπη του και το πάθος του για τα κυνηγετικά σκυλιά φέρμας τον οδήγησαν να ασχοληθεί αποκλειστικά με την εκτροφή και την εκπαίδευση των Βρετανικών και Ιρλανδικών δεικτών.

Ξεκίνησε το 1991 με την διεθνώς κατοχυρωμένη επωνυμία "DIONISIOS DOULOS" έχοντας ως αρχή πως ο κυνηγετικός σκύλος είναι ένας και πρέπει να συνδιάζει την άψογη μορφολογία με την εργασία ταυτόχρονα.
Δουλεύοντας με αυτόν τον τρόπο το εκτροφικό και εκπαιδευτικό του πρόγραμμα κατάφερε
34 σκύλοι του να κατακτήσουν Εθνικούς και Διεθνείς τίτλους:
Πρωταθλητές Μορφολογίας, Εργασίας, Τrialers, Αναπαραγωγών, Απόλυτου Αναπαραγωγού και Νικιτές Μεσογείου.

23 φορές σκύλοι του κέρδισαν τον τίτλο Καλύτερος Έκθεσης,
22 φορές 1ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης και το 2000 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μορφολογίας στο Μιλάνο (Ιταλία) τον τίτλο 1ο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΟΣΜΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΕΤΤΕΡ. Επίσης σκυλιά εκτροφής του έχουν επιλεγεί ως μέλη Εθνικών ομάδων σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εργασίας.

Σκυλιά εκτροφής του υπάρχουν στην Ιταλία ,Δανία, Ελβετία, Φινλανδία, Γερμανία και Αμερική.

Ενεργό μέλος στα κυνοφιλικά δρώμενα ο Διονύσης Ντούλος διετέλεσε επί έξι χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Κυνολογικόύ Ομίλου Ελλάδος, όπου τα δύο τελευταία χρόνια είχε το αξίωμα του αντιπροέδρου.


 Επίσης ήταν Διεθνής κριτής μορφολογίας όλων των φυλών καθώς και κριτής εργασίας της ομάδας 7 (σκύλοι δείκτες).ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΚΑΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΝΤΟΥΛΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια