Πάφος: Επιχείρηση μεταφοράς τραυματία κυνηγού στο Νοσοκομείο

Ένας κυνηγός τραυματίσθηκε στο γόνατο, υπό συνθήκες που διερευνώνται, ενώ κυνηγούσε σε απόμερη και δύσβατη τοποθεσία του χωριού Περιστερώνα του διαμερίσματος Χρυσοχούς και για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Πάφου βρισκόταν σε εξέλιξη το πρωινό επιχείρηση εμπλεκομένων κρατικών τμημάτων.

 Ο τραυματίας κυνηγός ενημέρωσε μέσω του κινητού του τηλεφώνου την Αστυνομία για το ατύχημα και τον χώρο που βρισκόταν και αμέσως ενημερώθηκε σχετικά η υπηρεσία ασθενοφόρων, όχημα της οποίας με νοσηλευτικό προσωπικό μετέβη στην Περιστερώνα.
 Οι νοσηλευτές εντόπισαν τον άτυχο κυνηγό, ωστόσο αυτός βρισκόταν σε δύσβατη περιοχή όπου δεν είχε δυνατότητα προσέγγισης το ασθενοφόρο. Για την μεταφορά του τραυματία σε αυτό, επιστρατεύθηκε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Πόλη Χρυσοχούς που κλήθηκε επίσης στο μέρος και που με τη χρήση φορείου μετέφεραν στα χέρια σε μια απόσταση 500 και πλέον μέτρων τον τραυματία ώστε να τον παραλάβει το ασθενοφόρο από τον δρόμο και να τον μεταφέρει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.
 Όπως διαπιστώθηκε ο κυνηγός έφερε τραυματισμό στο γόνατο και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια