Νεοζηλανδή κυνηγός δέχεται απειλές για τη ζωή της επειδή δημοσιεύει φωτογραφίες με νεκρά ζώα

Απειλές για τη ζωή της αποκάλυψε πως δέχεται η 29χρονη Νεοζηλανδή κυνηγός, Λούσι Τζέιν, που έχει τρία παιδιά, επειδή δημοσιεύει φωτογραφίες στο διαδίκτυο με νεκρά ζώα.

 Η Λούσι Τζέιν από τη Νέα Ζηλανδία έχει βρεθεί στο επίκεντρο δριμείας κριτικής επειδή δημοσιεύει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με νεκρά ζώα από τα... κατορθώματά της στο κυνήγι.

 Σύμφωνα με την «Daily Mail Australia», η 29χρονη που είναι μητέρα τριών παιδιών, δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της, αλλά η ίδια υπεραμύνεται των επιλογών της, υποστηρίζοντας ότι το κυνήγι είναι εξαιρετική πηγή κρέατος, αλλά και το ότι είναι πολύ τρόπος άσκησης για την οικογένειά της.

 Η Λούσι Τζέιν δήλωσε μεταξύ άλλων: 
 «Είχα μερικές απειλές θανάτου από ανθρώπους που απλά δεν έχουν εμπειρία με το κυνήγι ή ίσως είναι εναντίον της σκληρότητας των ζώων, αλλά δεν το παίρνω κατάκαρδα».

Η 29χρονη πρόσθεσε: 
«Αγαπάμε το κυνήγι και την ύπαιθρο. Το κυνήγι των χοίρων κυρίως, αλλά τα κάνουμε όλα και φέρνουμε μαζί τα παιδιά για βόλτα. Μου αρέσει να μπορούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας πώς να κυνηγούν το δικό τους φαγητό. Τα παιδιά αγαπούν την περιπέτεια».

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου στη χώρα αυτή υποστηρίζουν ότι οι αναρτήσεις της 29χρονης είναι απόπειρα να δοξάσει τον εαυτό της.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

0 Σχόλια