Νεκρός κυνηγός από πυροβολισμό βοσκού στο Μπαλί Ρεθύμνου

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.


  Μία τραγωδία στο Μπαλί Ρεθύμνου όπου «έχασε» τη ζωή του ένας 49χρονος.
Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου όταν κυνηγός ακολουθώντας το σκύλο που μπήκε σε ποιμνιοστάσιο, διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του χώρου.

 Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 45χρονος βοσκός πυροβόλησε τον 49χρονο κυνηγό και ακολούθησε σύμφωνα με την αστυνομία ανταλλαγή πυροβολισμών ,με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο τελευταίος.
 Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί ενώ ο δράστης συνελήφθη, αλλά όχι στο σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία.
 Ο 45χρονος βοσκός που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στο χειρουργείο με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

 Η χειρουργική επέμβαση, ολοκληρώθηκε στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Φανουργιάκη ο οποίος μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV αναφέροντας ότι «ο άνδρας έχει ένα τραύμα στο πάνω δεξί άκρο, το οποίο είναι και το πιο σοβαρό. Ωστόσο η κατάσταση του τραυματία εκτιμάται γενικά καλή».

 Σημειώνεται ότι το κλίμα ήταν ''βαρύ'', νωρίτερα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου μεταφέρθηκε η σορός του θύματος και έσπευσαν οι συγγενείς. Τη νεκροψία θα διενεργήσει ο ιατροδικαστικής Σταμάτης Μπελιβάνης.  Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου ενώ πληροφορίες τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι η αστυνομία κάνει αναπαράσταση στο χωράφι που έγινε το φονικό καθώς και ότι υπήρχε κι άλλο άτομο στο σημείο, επίσης κυνηγός που συνόδευε το θύμα.

 Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

 Συνελήφθη, σήμερα (16.11.2019) το πρωί 45χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, σε βάρος 49χρονου ημεδαπού.

 Ειδικότερα, σήμερα (16.11.2019) το πρωί, μετά από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ημεδαπών, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών,  με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου και τον τραυματισμό του 45χρονου.    Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.

 Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.